Tuzla'da boya fabrikasındaki patlama yangın çıkardı

Tuzla'da boya fabrikasındaki patlama yangın çıkardı

YAŞAM Haberleri

Tuzla'da bir boya fabrikasında meydana gelen patlamanın ardından yangın çıktı. Yangın, yaklaşık 2 saatlik çalışma sonucu söndürüldü.

Tuzla Boya ve Vernik Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan bir boya fabrikasında, gece saat 01.00 sıralarında yangın çıktı. nbsp;Tuzla ilçesindeki bir boya fabrikasında patlamanın ardından çıkan yangın hasara yol açtı. Alınan bilgiye göre, Orhanlı Boya ve Vernikçiler Sanayi Sitesi Cengizhan Caddesi'nde faaliyet gösteren yapı kimyasalları ve boya üreten bir fabrikada, gece saatlerinde patlama meydana geldi.Patlamanın ardından fabrikada yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve 112 Acil Servis ekibi sevk edildi.Orhanlı, Tuzla, Kartal, Pendik, Ümraniye, Maltepe ve Kadıköy itfaiye ekiplerinin 50'ye yakın aracıyla müdahale ettiği yangın sırasında zaman zaman parlamalar meydana geldi. nbsp;Yangın, nbsp;yaklaşık 2 saatlik çalışma sonucunda kontrol altına alınarak tamamen söndürüldü. Yangın sonrası fabrikada büyük çapta maddi hasar meydana geldi. Polis yangınla ilgili soruşturma başlattı.






UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...