Türkiye’yi ayağa kaldıran skandal video! İftar saatini bekleyen vatandaşları böyle kandırdılar

Düzenleyen:
Türkiye’yi ayağa kaldıran skandal video! İftar saatini bekleyen vatandaşları böyle kandırdılar

YAŞAM Haberleri

TikTok’ta yayınlanan bir video tüm Türkiye’yi ayağa kaldırdı. Sahilde iftar yapmak için hazırlanan vatandaşları vaktinden önce hoparlör ile ezan sesi dinletip oruç bozduran bir gencin videosu büyük tepki çekti. Üst üste yorumlar gelirken, yetkililer harekete geçti.

Türkiye, sosyal medya platformu TikTok’ta yayınlanan bir video ile ayağa kalktı. Paylaşılan videoda bir genç sahilde iftar açmak için hazırlanan vatandaşları ezan sesi dinleterek oruçlarını erken açtırdı. Paylaşılan skandal video tepki rüzgarıyla karşı karşıya kaldı. 

UTANMADAN Bİ DE PAYLAŞTI 

Ramazan ayında sahilde iftar yapmak için hazırlanan vatandaşları vaktinden önce hoparlör ile ezan sesi dinleten bir genç, o anları utanmadan sosyal medya hesabından paylaştı. 

ÇOK SAYIDA KİŞİ ORUCUNU BOZDU 

Sadece sahildekiler değil evlerinde masa başında iftar saatini bekleyen çok sayıda vatandaşta ezan sesini duyarak oruçlarını bozdu. TikTok'ta paylaşılan skandal videoya çok sayıda tepki yorumu geldi. Yetkililer ise genç hakkında işlem başlattı. 

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...