Türkiye'nin konuştuğu o anneye duygulandıran not!

/ Kaynak: DHA
Türkiye'nin konuştuğu o anneye duygulandıran not!

YAŞAM Haberleri  / DHA

Ordu'da 4.kattan aşağıya düşen 2 yaşındaki Aras Bebek bugün annesine kavuştu. Hastaneye gelen çiçek ise aileye duygulu anlar yaşattı.

Ordu'nun Perşembe İlçesi'nde 26 yaşındaki Aylin Özbek, dört katlı binanın en üst katındaki evinin penceresinden düşen 2 yaşındaki oğlu Aras Özbek'i yakalamak için peşinden atlamıştı. nbsp;Aras Bebek ağır yaralanarak yoğun bakıma alındı. Durumu iyileşen Aras Bebek bugün annesine kavuştu. Hastaneye gelen bir çiçek ise aileye duygulu anlar yaşattı. Ailenin tanımadığı Erzurumlu olan Sadullah Kaya, Aylin Özbek'in yaşadıklarından etkilenerek Ordu Devlet Hastanesi'ne bir çiçek gönderdi. Çiçeğin üzerindeki notta şu ifadelere yer verildi: "Türk anaların yüz akı Aylin Özbek Ana(hepimizin annesi). Aylin anne ne büyük insansın. Keşke karşılaşsak da annemmişsin gibi elini öpsem. 60 yaşında 3 torunu olan bir dede, Sadullah Kaya, Erzurum."

ARAS BEBEK ANNESİNE KAVUŞTU!

nbsp;Türkiye'nin konuştuğu o anneye duygulandıran not!


YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...