Türkiye’nin en soğuk ili eksi 27 dereceyle Bolu oldu

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Türkiye’nin en soğuk ili eksi 27 dereceyle Bolu oldu

YAŞAM Haberleri  / AA

Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre Sibirya soğuklarının etkili olduğu Türkiye’de en soğuk il sıfırın altında 27 derece ile Bolu ili oldu.

Meteorolojiden edinilen bilgiye göre Türkiye’nin en soğuk ili Bolu’da ölçüldü. Bolu Batı Karadeniz Orman Araştırma İstasyonu'nda ölçülen hava sıcaklığı sıfırın altında 27 derece olarak kaydedildi. Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesindeki Akdağ Tabiat Parkı sıfırın altında 23,3 derece ile ikinci sırada yer aldı. Türkiye'nin en soğuk üçüncü yeri ise sıfırın altında 22,2 dereceyle Ardahan'ın Göle ilçesi oldu.

TERMOMETRELER EKSİ 27 DERECEYİ GÖRDÜ

Türkiye’nin en soğuk ili Bolu’da termometreler sıfırın altında 27 dereceyi gördü. Soğuk hava, Bolu'da günlük yaşamı olumsuz etkiledi. Apartmanların çatılarında buz sarkıtları oluşurken, sürücüler buzlu yollarda ilerlemekte güçlük çekti.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...