Türkiye medyanın lokomotifi

Türkiye medyanın lokomotifi

YAŞAM Haberleri

Babıali Günleri'nin ikinci gününde gazetemizin Gülhane Parkı'ndaki standı yine ilgi odağı olurken, Genel Yayın Yönetmenimiz Nuh Albayrak, medya dünyasına kazandırdığımız yenilikleri paylaştı.

Bu yıl beşincisi düzenlenen Babıali Günleri Gülhane Parkı'nda devam ediyor. Hafta sonu olması münasebetiyle Babıali Günleri'ne okuyucular yoğun ilgi gösterdi. Özellikle gazetemizin standındaki hareket ve coşku görülmeye değerdi. Sabah saatlerinde standa gelen Serbest Kürsü köşesinin yazarı Behçet Fakihoğlu vatandaşların dertlerini dinledi. Ardından standtaki yerini alan gazetemizin duayenlerinden "Dış Politika" yazarımız Mustafa Necati Özfatura ise Türkiye ve dünya gündemi ile ilgili okuyucuların sorularını cevapladı. Özfatura, gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni Nuh Albayrak'la da bir süre sohbet etti. Genel Yayın Yönetmenimiz Nuh Albayrak, TGRT HABER TV'de canlı yayına bağlanarak, Babıali Günleri'nin okuyucuya ve medyaya sağladığı olumlu etkileri anlatırken, Türkiye Gazetesi'nin medya dünyasına kattığı yenilikleri ve gazetenin faaliyetlerini aktardı. Nuh Albayrak'la farklı medya kuruluşları da ard arda röportajlar yaptı. Daha sonra standtaki yerini alan Gönül Pınarı köşesi ile okuyucuların gönlünde taht kuran ilahiyatçı yazar Osman Ünlü'ye okuyucular yoğun ilgi gösterdi. Okuyucuların sorularını cevaplayan Ünlü'nün konuşmasını standımızı ziyarete gelenler keyifle dinledi. Akşam saatlerinde ise gazetemizin standında yazarımız Halil Delice hazır bulundu. "Delice" adlı köşesiyle bilinen Halil Delice, okuyuculara yine ilginç hikâyeler anlattı. Ekonominin ve borsanın nabzını tutan yazarımız Kıvanç Alphan ise okuyuculara ekonomi konusunda tavsiyelerde bulundu. TGC 5. Babıali Günleri etkinliği, paneller, sergiler, konser ve imza günlerinin ardından bugün sona erecek. nbsp;

GAZETEMİZİN STANDINDA BUGÜN KİMLER VAR? nbsp;
11:00-12:00 İsmail Yağcı nbsp;
12:00-13:00 İsmail Kaya, M. Ali Özbudun nbsp;
13:00-14:00 Mustafa Selçuk nbsp;
14:00-15:00 Dr. Hilmi Özkırış nbsp;
15:00-16:00 Halime Gürbüz, Ömer Söztutan nbsp;
16:00-17:00 Ramazan Ayvallı nbsp;
17:00-18:00 Necmettin Batırel nbsp;


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...