Türkiye güne kanlı haberlerle uyandı, çok sayıda ölü ve yaralı var

Türkiye güne kanlı haberlerle uyandı, çok sayıda ölü ve yaralı var

YAŞAM Haberleri

Türkiye'nin dört bir yanından meydana gelen trafik kazalarında bu sabah çok sayıda vatandaşımız can verdi. Son bilanço 9 ölü, onlarca da yaralı!

Şüphesiz ki en büyük kaybı trafik teröründe veriyoruz 7'de 77'ye çok sayıda insan bu kazalarda feci şekilde can veriyor. Bu sabah yine birbiri ardına gelen trafik kazalarında çok sayıda insan öldü, bir o kadar da durumu ağır olan yaralılar var. İşte o kaza haberleri... İstanbul Kağıthane'de hafriyat kamyonu yol kenarında park halindeki TIR'a çarptı. Hafriyat kamyonun içinde sıkışan araç sürücüsünü itfaiye ekipleri 2 saatlik çalışma sonrası çıkarabildi. Olay, Cendere Caddesi üzerinde saat 04,30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, Salim Kamçı yönetimindeki 34 HY 5257 plakalı kamyon, park halindeki 78 BU 700 TIR'n dorsesine arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle hafriyat kamyonunda bulunan sürücü, araç içerisinde sıkıştı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.
Türkiye güne kanlı haberlerle uyandı, çok sayıda ölü ve yaralı var
İTFAİYE EKİPLERİ 2 SAATLİK ÇALIŞMA SONUCU ÇIKARDI

Olay yerine gelen İtfaiye ekipleri Salim Kamçıyı sıkıştığı yerden çıkartmak için uzun uğraşlar verdi. İki araç çekicilere bağlanarak birbirinden ayrılmak istendiği esnadan çekicinin halatı koptu. Ekipler, başka bir halatla çekilen araçları zorlukla birbirinden ayırabildi. Yaklaşık 2 saatlik bir çalışmanın ardından sürücü sıkıştığı yerden çıkartılarak, sağlık ekiplerine teslim edildi. Sağlık ekipleri, olay yerinde yaptığı ilk müdahalede sürücü hayatını kaybettiğini belirledi. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.
Türkiye güne kanlı haberlerle uyandı, çok sayıda ölü ve yaralı var

Kayseri'de trafik kazası: 2 ölü, 4 yaralı
Bünyan ilçesinde kamyonun otomobile çarptığı kazada aynı aileden 2 kişi öldü, 4 kişi yaralandı
Kayseri'nin Bünyan ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı.
Alınan bilgiye göre, Süleyman Y. (48) idaresindeki 38 DD 805 plakalı kamyon, Kayseri-Sivas karayolunun 37. kilometresinde Tuzhisar Mahallesi'nde, Serkan Ulutürk'ün (35) kullandığı 58 RC 395 plakalı otomobile arkadan çarptı.
Kazada, otomobil sürücüsü Serkan ve eşi Kumru Ulutürk (28) olay yerinde yaşamını yitirdi. Serkan ve Kumru Ulutürk'ün cenazeleri, Bünyan Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Araçtaki 10 aylık bebek Berat Ulutürk ile Naime (22), Nazlı (15) ve Süreyya (3) Ulutürk ağır yaralandı. Yaralılar, Kayseri'deki hastanelerde tedavi altına alındı.
Kamyon şoförü Süleyman Y, gözaltına alındı.
Türkiye güne kanlı haberlerle uyandı, çok sayıda ölü ve yaralı var

Şırnak'ta zincirleme kaza: 3 ölü, 4 yaralı
Şırnak, İdil-Cizre Karayolu'nda otomobil, traktör ve kamyonetin çarpışması sonucu meydana gelen zincirleme trafik kazasında 3 kişi öldü,4 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre, İdil- Cizre Karayolu'nun 5. kilometresinde Tayfun Norman (30) yönetimindeki 47 LA 675 plakalı otomobil,iddialara göre tali yolda seyir halinde olan far yarı ışıkları bulunmadığı iddia edilen plakası öğrenilemeyen bir traktör ile Cizre'den İdil istikametine gitmekte olan Hayrettin Kurt yönetimindeki 72 AL 675 plakalı kamyonetle çarpıştı.Kazada otomobil sürücüsü Tayfun Norman ile Güli Norman olay yerinde hayatını kaybederken,traktör-otomobil ve kamyonetteki beş kişide yaralandı.
Meydana gelen kazanın ardından olay yerine çok sayıda sağlık ekibi ve itfaiye aracı sevk edildi.Yaşanan kaza sonrası sağlık ekipleri ve vatandaşlar yaralıları sıkıştıkları yerden kurtarmak için seferber oldu.Tesadüfen yoldan geçen Serap Abay isimli doktorda sağlık ekipleri ile birlikte araçlarda sıkışan yaralılara müdahale etti.İki kişinin olay yerinde hayatını kaybettiği kazada yaralanan beş kişiden Emine Norman(18),Kamuran Yağız(20) ve Hayrettin Kurt(40) olay yerine sevk edilen ambulanslarla Cizre Devlet Hastanesine kaldırıldı.İsimleri öğrenilemeyen diğer iki yaralı ise İdil devlet hastanesine kaldırıldı.Cizre Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan Hayrettin Kurt doktorların bütün çabalarına rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Kurt'un cenazesi otopsi için hastane morguna kaldırılırken,Emine Norman ve Kamuran Yağız'ın tedavileri sürüyor.Yaşanan kaza nedeni ile Şırnak ve Silopi'den Cizre ve İdil'e çok sayıda ambulans sevk edildi.Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Türkiye güne kanlı haberlerle uyandı, çok sayıda ölü ve yaralı var

Balıkesir'de trafik kazası: 2 ölü 8 yaralı
Ayvalık'ta iki otomobil çarpışması sonucu 2 kişi öldü, biri bebek 8 kişi yaralandı.
Alınan bilgiye göre, Mehmet Çil yönetimindeki 10 LA 174 plakalı otomobil ile Ayvalık'ın Sarımsaklı mevkisinde, İzmir istikametine giden Mehmet Selim Yeşilmen'in kullandığı 10 YG 091 plakalı otomobil çarpıştı.
Kazada Mehmet Çil'in kullandığı otomobildeki Nazife Hızlı ve Aysel Çil yaşamlarını yitirirken, sürücüyle beraber 5 aylık Efe Çil, Hasan Çil, Hüseyin Hızlı, Hasan Hızlı, Aysel Hızlı, Derya Gül Hızlı ve Mehmet İlbuz çeşitli yerlerinden yaralandı.
Kaza sonrası 10 YG 091 plakalı otomobilin sürücüsü Yeşilmen ve aynı araçta bulunan iki kişi olay yerinden kaçtı.
Yaralılar ambulanslarla Ayvalık Devlet Hastanesine kaldırılırken cesetler ise Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından aynı hastanenin morguna kondu.
Jandarma ve polis kaza sonrası kaçan Yeşilmen ve iki kişiyi bulmak içen çalışma başlattı.
Türkiye güne kanlı haberlerle uyandı, çok sayıda ölü ve yaralı var

TARSUS'TA TRAFİK KAZASI: 1 ÖLÜ, 1 YARALI nbsp;
Mersin'in Tarsus ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı. nbsp;
Alınan bilgiye göre, Mersin-Adana istikametinde seyir halindeki Cengizhan İ.'nin kullandığı 34 GF 3613 plakalı yolcu otobüsü, D-400 karayolu Keloğlu Köprüsü yakınlarında, tali yoldan çıkan Cumali Yılmaz yönetimindeki 33 DHC 93 plakalı otomobil ile çarpıştı. Yaralanan otomobil sürücüsü Cumali Yılmaz (52), kaza yerine gelen 112 Acil ekipleri tarafından hastaneye kaldırılmak istenirken yolda hayatını kaybetti. nbsp;
Aynı otomobilde bulunan Hilmi Yılmaz ise olay yerine çağrılan bir diğer ambulansla kaldırıldığı Tarsus Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. nbsp;
Kazayla ilgili otobüs sürücüsünün gözaltına alındığı bildirildi. nbsp;
(Ajanslar)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...