Türk usulü iş güvenliği!

Türk usulü iş güvenliği!

YAŞAM Haberleri

Kayseri'de bir apartmanın 4'üncü kat balkonunda montaj yapan işçilerin canlarını hiçe sayarak, çalışmaları görenlerin yüreklerini ağızlarına getirdi.

Türkiye'de, her yıl birçok kişinin iş kazası sebebiyle hayatını kaybetmesinin en büyük sebeplerinden birinin iş güvenliğinin olmaması olarak nitelendirilirken Kayseri'de bir apartmanın 4'üncü kat balkonunda tabela montajı yapan işçilerin canlarını hiçe sayarak, hiçbir güvenlik tedbiri almadan çalışmaları görenlerin yüreklerini ağızlarına getirdi. Kocasinan'da yaşanan olayda balkonun dış cephesinde matkapla delik açmaya çalışan işçiyi, iki arkadaşı bacak ve belinden tutarak, balkondan sarkıttı. Çalışmalar sırasında, işçilerin güvenlik kemeri kullanmaması da dikkat çekti. İşçiyi tutan iki kişinin "lakayt" tavrı ise görütünün vehametini daha da artırıyorTürk usulü iş güvenliği!

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...