Türk parasıyla burnunu silen İsrailli turist gözaltına alındı

Düzenleyen:
Türk parasıyla burnunu silen İsrailli turist gözaltına alındı

YAŞAM Haberleri

İstanbul'da yer alan bir restoranda çekilen videoda Türk Lirası ile burnunu sildiği görülen İsrailli turist gözaltına alındı. Zanlı, işlemlerinin ardından sınır dışı edilecek.

İstanbul'da bir restoranda gerçekleşen olayda İsrailli turist gelen hesabı burnunu sildiği Türk lirası ile ödedi. Yaptığı bu iğrençliği bir de sostal medyada paylaştı. Skandal görüntüler sonrası emniyet harekete geçti. Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri videodaki şahsı bulmak için çalışma başlattı.


KALDIĞI OTELDE GÖZALTINA ALINDI

 

Emniyet videoyu paylaşan kişinin Filistin asıllı İsrail vatandaşı Mohamad Nader Badarneh olduğunu anında belirledi. Bunun üzerine kaldığı otele operasyon düzenlendi. Ekipler, "Devlet egemenliği alametlerini aşağılama" suçundan hakkında gözaltı kararı verilen zanlıyı, Beşiktaş'ta kaldığı otelde gözaltına aldı.

SINIR DIŞI EDİLECEK

Emniyetteki işlemlerin tamamlanmasının ardından şüphelinin, sınır dışı edilmek üzere İl Göç İdaresi Geri Gönderme Merkezine teslim edileceği belirtildi.



Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...