Tramvayda dehşet: ‘Gücün yaşlı adama mı yetiyor’ deyip tetiğe bastı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Tramvayda dehşet: ‘Gücün yaşlı adama mı yetiyor’ deyip tetiğe bastı

YAŞAM Haberleri  / İHA

İstanbul'da tramvay durağında yaşlı adamla tartışan kişiye sinirlenerek, ‘Gücün yaşlı adama mı yetiyor’ deyip tabancayla ateş açan şahıs, polis tarafından yakalanmasının ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İstanbul'un Fatih ilçesinde tramvay durağında yaşlı adamla bir gencin yaşadığı tartışmada kan aktı. Olaya şahit olan başka bir vatandaş yaşlı adamla tartışan kişiye dönerek, ‘Gücün yaşlı adama mı yetiyor’ deyip tabancasını çıkardı. Çıkıştığı vatandaşı vuran ve saldırı sonrası kaçmaya çalışan şahıs, polis tarafından yakalanmasının ardından  tutuklandı. 

SİLAHLA DEHŞETİ YAŞATIP KAÇMAYA ÇALIŞTI

Olay, Fatih’te Beyazıt tramvay durağında meydana geldi. İddiaya göre, Güner A. (48) ile İsmail T. (44) tramvayda tartıştı. İkilinin tartıştığını gören Süleyman K. (31), ‘Gücün yaşlı adama mı yetiyor’ diyerek İsmail T.’ye müdahale etti. Süleyman K. ile İsmail T.’nin tartışması kısa sürede kavgaya dönüştü. Süleyman K., Beyazıt tramvay durağına geldikleri sırada yanındaki tabanca ile İsmail T.’ye ateş etti. Bacağından yaralanan İsmail T. yere düşerken, Süleyman K. kaçmaya başladı. Silah sesinin duyup durağa gelen polis ekipleri şüpheliyi yakalarken, yaralanan İsmail T. ise İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Kumkapı Polis Merkezi'ne götürülen Süleyman K., işlemlerinin ardından Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’na sevk edildi. Adliyede savcılığa çıkarılan şüpheli, ‘silahla kasten yaralama’ suçundan tutuklama talebiyle nöbetçi hakimliğe sevk edildi. Süleyman K., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Öte yandan olay anı güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde ikilinin kavga ederek tramvaydan indiği ve sonrasında Süleyman K.’nın ateş etmesi ile İsmail T.’nin yere düştüğü görülüyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...