Tokat'ta kaybolan minik Evrim'i arama çalışmaları 21'inci günde de sürüyor

Düzenleyen:
Tokat'ta kaybolan minik Evrim'i arama çalışmaları 21'inci günde de sürüyor

YAŞAM Haberleri

Tokat'ta kaybolan 3 yaşındaki Evrim Atış'ı arama çalışmaları 21'inci günde de devam etti. AFAD ve jandarma ekipleri gün boyu süren çalışmalarda Evrim'in izini aramayı sürdürdü. 10 Temmuz'da kaybolan Minik Evrim'in annesi ve babası geçen günlerde tutuklanmıştı.

Tokat'ın Turhal ilçesinde kaybolan 3 yaşındaki Evrim Atış'ın bulunması için başlatılan çalışmalardan sonuç alınamadı. Yenisu köyünün yaylasında babaannesi Sati Atış'ın 10 Temmuz'da çadırda kardeşi ile yalnız bırakılan, hayvanlara bakmak için uzaklaşan ailenin ise döndüğünde bulamadığı belirtilen küçük Evrim'in bulunması için AFAD ve jandarma ekipleri arama çalışmalarına gün boyu devam etti.

Çalışmalarda Jandarma Arama Kurtarma (JAK) arama köpeği "Mavi"den de yararlanıldı. Sonuç alınamayan çalışmalara, havanın kararması nedeniyle ara verildi.

BAZI KİŞİLERİN İFADELERİNE BAŞVURULDU

Bu arada soruşturma kapsamında küçük kızın annesi Dilek ve babası Burhan Atış'ın tutukluluğu sürüyor. Geniş çaplı yürütülen soruşturmada jandarma ekiplerinin bazı kişilerin daha ifadesine başvurduğu öğrenildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...