TIR’a çarpan araç yandı, sürücü feci şekilde öldü

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
TIR’a çarpan araç yandı, sürücü feci şekilde öldü

YAŞAM Haberleri  / İHA

Elazığ’da yoldan çıkarak TIR’a çarpan kamyonet alev alırken, sürücü sıkıştığı araç içinde hayatını kaybetti.

Edinilen bilgilere göre kaza, Elazığ-Malatya yolunun 40’ıncı kilometresinde Koçharman çıkışında meydana geldi. Elazığ’dan Malatya istikametine seyir halinde olan Aydın Bulut (46) idaresindeki 23 HR 439 plakalı kamyonet, sürücüsün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu karşı şeride geçerek Cumali K. idaresindeki 54 FC 222 plakalı TIR’a çarptı. Önü tamamen parçalanan kamyonetin içinde sürücü sıkışırken, araç da aniden yanmaya başladı. Kazayı gören vatandaşlar itfaiye ve sağlık ekiplerinden yardım istedi. 
Çevredeki araç sürücüleri yanan araca yangın tüpleri ile müdahale ederken, Malatya’nın Kale ilçesinden ve Elazığ Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’nden gelen itfaiye ekipleri yangını söndürdü. Araç içerisinde sıkışan ve hayatını kaybeden sürücünün cesedi ise itfaiye ekiplerinin çalışması sonucu kurtarıldı. Sürücünün cenazesi Fırat Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı. 
Kazayı gören vatandaşlar, kamyonetin yoldan çıkarak karşı şeride geçtiğini ve TIR’a çarptığını söyledi. Kazayla ilgili TIR şoförü ifadesi alınmak üzere gözaltına alındı. 
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...