Tır şoförüne verilen düğün hediyesi yüzleri güldürdü

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Tır şoförüne verilen düğün hediyesi yüzleri güldürdü

YAŞAM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Gebze'de evlenen tır şoförüne arkadaşlarının verdiği düğün hediyeleri yüzleri güldürdü. Tır lastiği ve eski bir milyon TL'nin takı olarak hediye edildiği şahıs da hediyeler karşısında şaşkınlığını gizleyemedi.

Gebze'de evlenen tır şoförüne düğün hediyesi olarak arkadaşları tarafından tır lastiği ve eski 1 milyon TL kağıt para hediye edildi. Kayıt altına alınan görüntüler yüzleri güldürdü.

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre, Kocaeli’nin Gebze ilçesinde arkadaşları, tır şoförüne düğünde tır lastiği ve eski 1 milyon TL kağıt para hediye etti. O anlar vatandaş kamerasına yansıdı.

Tır şoförü Sefa Aksoy ve Şükran Aksu düzenlenen düğün töreniyle dünya evine girdi. Düğün alışılagelmişin dışında bir takı törenine sahne oldu. Damada, arkadaşları tarafından yaklaşık 15 bin TL değerinde, kırmızı kurdele bağlanan tır lastiği hediye edildi. Damada ayrıca, kutu içinde getirilen eski 1 milyon TL kağıt para takıldı. Renkli anlara sahne olan anlar anbean vatandaş kamerasına yansıdı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...