Ters yönden giden cip dehşet saçtı!

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Ters yönden giden cip dehşet saçtı!

YAŞAM Haberleri  / İHA

Bursa'da akan trafikte sol şeritte tersten giden cip karşı yönden gelen otomobille kafa kafaya çarpıştı. Feci kazada lüks cipin çarpmasıyla hurdaya dönen otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti.

Osmangazi ilçesinde 27 yaşındaki Ersel Atmaca otomobili ile Mudanya yolundan Bursa istikametine giderken, aynı yolda ters yönden gelen G.C.'nin kullandığı cip ile kafa kafaya çarpıştı. Çarpışma sonucu iki araç da kullanılamaz hale gelirken, otomobil içerisinde bulunan Ersel Atmaca sıkıştığı yerden itfaiye ekipleri tarafından çıkarıldı.

TERS YÖNDEN GELİP 27 YAŞINDAKİ GENCİ KATLETTİ

Sağlık ekiplerine teslim edilen Atmaca yakında bulunan özel bir hastaneye kaldırılsa da yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. 

Kaza sonrası bir süre trafiğe kapanan Mudanya-Bursa istikameti, araçların çekici yardımıyla kaldırılmasının ardından tekrardan trafiğe açıldı. Kaza sonrası ters yönden gelen ve bir kişinin ölümüne neden olan G C. ise polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Ters yönden giden cip dehşet saçtı!

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...