Terörden kurtuldu kazada can verdi

Düzenleyen:
Terörden kurtuldu kazada can verdi

YAŞAM Haberleri

Bayram tatili için memleketlerine gidenler sebebiyle büyükşehirler boşalırken ülkenin birçok şehrinde trafik kazaları dolayısıyla ortalık kan gölüne döndü.

Tatilin ikinci gününde, yurdun çeşitli bölgelerinde meydana gelen trafik kazalarında 22 kişi öldü, 144 kişi yaralandı. Bu kazaların belki de en dramatiği Isparta’da yaşandı. Görev yeri Atatürk Havalimanı’nda terör saldırısından bir gün önce düğün için izin alarak memleketi Isparta’ya gelen polis memuru Mustafa Özbil, trafik kazasında hayatını kaybetti. Özbil yönetimindeki 42 CBF 16 plakalı otomobil, Şarkikaraağaç’a bağlı Çarıksaraylar Beldesi’nde mıcırlı yolda kontrolden çıkarak yaklaşık 20 metrelik uçuruma yuvarlandı. Özbil’den haber alamayan, cep telefonuna ulaşamayan yakınlarının polis ve jandarmaya haber vermesiyle yapılan aramalarda Özbil’in cansız bedeni araç içerisinde sıkışmış olarak bulundu. Nişanlı olan 4 yıllık polis memuru Özbil’in, Ramazan Bayramı’nın 3’üncü günü memleketi Şarkikaraağaç’ta düğünü yapılacaktı. Özbil’in cenazesi otopsinin ardından yakınları tarafından alınarak Çarıksaraylar Kasabası’nda toprağa verildi.
Terörden kurtuldu kazada can verdi

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...