Terlik giyen adamı ısırdı, ayağı çürüdü… Ameliyat olacağı günü dört gözle bekliyor

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Terlik giyen adamı ısırdı, ayağı çürüdü… Ameliyat olacağı günü dört gözle bekliyor
YAŞAM Haberleri

İngiltere’de yaşayan Frank Fox, terliğinin içine saklanan karadul örümceğin kendisini ayağından ısırması ile felaketi yaşadı. Enfeksiyonu birkaç hafta sonra kaşıntılı bir hal alan adamın ayak parmağı çürüdü.

Korkunç olay İngiltere’de meydana geldi. Frank Fox, terliğinin içine sıkışmış bir karadul örümceğin ayağını ısırması sonucu enfeksiyon kaptı. 

Frank Fox'un zamanla çürüyen ayak parmağı için tedavisi başladı. Talihsiz adamın örümcek tarafından ısırılmasından sadece birkaç saat sonra, ayak parmağının ucunda bir kabarcık oluştu. Frank, kabarcığı patlatıp üzerine talk pudrası sürdü. Ancak birkaç hafta sonra yarası iyileşmediği için tekrar hastaneye gitmek zorunda kaldı.

ENFEKSİYON AYAĞINI KAPLADI

Daily Star’da yer alan habere göre; üç çocuk babası, bu olayın ardından verdiği röportajda, şunları söyledi:

“Ayak parmağım kelimenin tam anlamıyla çürüdü. Isırıldığımda görmezden geldim, hiçbir şey düşünmedim. Küçük bir kabarcık gibi çıktı ve ben onu patlattım... Yapabileceğim en kötü şeydi. Kabuk bağladı, daha sonra gittikçe kötüleşti. Enfeksiyon tırnağı, dokuyu ve kemiği kapladı.”

Tip 1 diyabet hastası olan adamın yarası iyileşmediği ve enfeksiyonu geçmediği için doktorlar ameliyata uygun görmedi.

Terlik giyen adamı ısırdı, ayağı çürüdü… Ameliyat olacağı günü dört gözle bekliyor

“AYAĞIMI YERDEN KALDIRAMIYORUM”

Operasyona ihtiyaç duyulsa da diyabeti ile ilgili riskler nedeniyle ameliyat olamayan Frank, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Yürüyemiyorum, ayağımı yerden kaldıramıyorum.  Cerraha 'bu parmağın alınmasını istiyorum' dedim. Başlangıçta enfeksiyon nedeniyle yapamayacaklarını söylediler ve bana 'ameliyat edersek enfeksiyon ayak parmağınıza daha da yayılır' dediler."

Korkunç ısırığının ardından bir yılı aşkın bir süredir antibiyotik tedavisi gören Frank, tüyler ürpertici sürüngenlerle ilgili ‘kötü rüyalar’ görüyor. 

“ÇÜRÜYEN ET OLDUĞU İÇİN KORKUNÇ KOKUYOR”

Tedavisinde yol kat eden ve önümüzdeki günler için ameliyatı planlanan Frank, canının acıdığını belirterek “Acı çok vahşice, keskin batma ağrıları var. Açık bir yara olduğu için acısını hissediyorsunuz. Ayrıca çürüyen et olduğu için korkunç kokuyor” dedi.

Kız kardeşinin çocukken tarantula beslediğini söyleyen Frank, evcil örümceklerle büyümüş olmasına rağmen bu deneyimin kendisini zihinsel olarak yaraladığını ve onlardan korkmasına neden olduğunu söylüyor.

Kaynak: Daily Star

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...