TEM otoyolunda TIR yandı: 2 yaralı

Düzenleyen: / Kaynak: DHA
TEM otoyolunda TIR yandı: 2 yaralı

YAŞAM Haberleri  / DHA

TEM Otoyolu Kocaeli'nin Derince geçişinde aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu bir kamyonet önündeki TIR'a çarptı. TIR'ın dorsesi alev alıp yandığı kazada 2 kişi yaralandı.

Kaza Derince İlçesi Çenedere Viyadükü'nde saat 01.30 sıralarında İstanbul yönünde meydana geldi. Hakan Karadiken yönetimindeki çilek yüklü 33 UZ 676 plakalı kamyonet aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu önünde giden parke ve tiner yüklü Makedonya uyruklu Naum Janklosky yönetimindeki SU 9182 AB plakalı TIR'a çarptı. Kazada TIR'ın dorsesi alev aldı. Sürücü Naum Janklosky hemen TIR'ın çekicisini dorseden ayırdı. Alev alan dorsedeki parke ve tiner yandı ve alevler gelen itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.
Kamyonet sürücüsü Hakan Karadiken ve yan koltukta oturan babası Ali Osman Karadiken'in yaralandığı kaza nedeniyle TEM yol iki yönlü yaklaşık 1 saat ulaşıma kapandı. Yaralılar, Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedaviye alındı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...