Telefonu çalınan kadın, polise hakaretler edip ölümle tehdit etti!

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Telefonu çalınan kadın, polise hakaretler edip ölümle tehdit etti!

YAŞAM Haberleri  / İHA

Telefonun çalındığını iddia eden kadın, kendisine yardıma gelen polise küfürler edip, hakaretler yağdırdı. Polisi aynı zamanda ölümle tehdit eden öfkeli kadının o anları kameralara böyle yansıdı.

Adana’nın Seyhan ilçesinde, telefonunun çalındığını iddia eden kadın öfkesini polisten çıkardı. İhbar üzerine kendisine yardıma gelen polise peş peşe hakaretler eden kadın bir de ölümle tehdit etti, o anlar kameralara da yansıdı.

 

Karakola gidelim diyen polise kadın sesini yükselterek, “Beni mi tehdit ediyorsun, ben sana telefonumun çalındığını söylüyorum. Hırsızlık şikayeti yapıyorum. Sen benim üzerime geliyorsun. Sen benim telefonum için benim peşimdesin.” dedi.

Telefonu çalınan kadın, polise hakaretler edip ölümle tehdit etti!

POLİSE EL KALDIRIP, 'ÖLDÜRÜRÜM SİZİ' DEDİ

Daha sonra genç kadın biraz daha ileri gidip polise el kaldırıp “Öldürürüm sizi” diyerek hakaret ve tehditlerine devam etti. Ayrıca kadın, doktor olduğunu öne sürdü. Yaşanan anlar, saniye saniye çevredeki vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerası ile kayıt altına alındı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...