Telefonda başlayan tartışma sokağa taşınınca kanlı bitti!

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Telefonda başlayan tartışma sokağa taşınınca kanlı bitti!

YAŞAM Haberleri  / İHA

Kocaeli'de telefonda mesajlaşan iki arkadaş bir anda tartışmaya başladı. Büyüyen tartışma sokağa taşındı ve daha da büyüdü. Tansiyonun yükseldiği tartışmada buluşan iki arkadaştan biri, diğerinin ayak bileğine silahla ateş ederek yaraladı.

İki arkadaşın telefondaki mesajlaşması tartışmaya dönünce olan oldu.  İzmit ilçesi Sepetçi Mahallesinde meydana gelen olayda arkadaş olduğu öğrenilen S.K ve M.S cep telefonlarıyla mesajlaşırken bilinmeyen bir sebeple tartışmaya başladı.

Tartışmanın yüz yüze devam etmesi üzerine M.S., yanındaki tabancayla S.K’nın ayak bileğine bir el ateş etti.

YAKALANDI VE GÖZALTINA ALINDI

Silah sesini duyan mahalle sakinleri durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine adrese sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralanan S.K., sağlık ekipleri tarafından ambulansla Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine kaldırıldı. M.S. ise jandarma ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.
Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...