Tekirdağlılar güneşin keyfini çıkartıyor

Düzenleyen:
Tekirdağlılar güneşin keyfini çıkartıyor

YAŞAM Haberleri

Tekirdağ’da mevsim normallerinin üstünde seyreden sıcak ve güneşli havalar vatandaşları mutlu etmeye devam ediyor.

Yurtta birçok bölgede zorlu kış şartları etkisini gösterirken, Tekirdağlılar bahardan kalma günler yaşamaya devam ediyor. Hava sıcaklığının 10 dereceyi gösterdiği Tekirdağ'ın merkez ilçesi Süleymanpaşa’da vatandaşlar sahildeki yürüyüş yolunda güneşin tadını çıkardı. Bazı vatandaşlar güneşli havayı sahilde spor yaparak değerlendirirken, bazıları ise Tekirdağ sahilinin eşsiz manzarasıyla bol bol özçekim yaptı.

Tekirdağ’ı ısıtan kış güneşi, yarıyıl tatilinde olan çocuklara da parklarda eğlenme imkanı verdi. Aileler, sahil boyundaki oyun parklarında çocuklarıyla birlikte zaman geçirdi. Havayı fırsat bilen bazı vatandaşlar ise sahil boyundaki kafelerde sevdikleri ile birlikte sohbet ederek zaman geçirdi.

Sahilde yürüyüş yapan emekli Aziz Göktaş, “Havalar sıcak olduğu günlerde genelde sahilde geziyorum. Birkaç gün kuru soğuk yaptı fakat diğer günler hava güzel oldu. Bugün gayet iyi, en de geziyorum” dedi.

Meteorolojiden yapılan açıklamaya göre, sıcak havaların hafta boyunca devam edeceği belirtildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...