Tekirdağ'da 3 kişinin öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı

Düzenleyen:
Tekirdağ'da 3 kişinin öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı

YAŞAM Haberleri

Tekirdağ Malkara'da meydana gelen 3 kişinin öldüğü feci kazanın görüntüleri ortaya çıktı.

Malkara ilçesi Yeni Sanayi girişinde sabah saatlerinde korkunç bir kaza yaşandı. N.S. (59) idaresindeki araç, kontrolden çıkarak istinat duvarına çarptı. Ardından kaza yerine gelen sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yapılan incelemerde sürücü ile yanındaki S.S. (55), Z.M.S. (20) ağır yaranırken E.T.S. (30) hayatını kaybetti. Olay yerinde ilk müdaheleleri yapılan yaralılar daha sonra hastaneye kaldırıldı. İçlerinden S.S. ile Z.M.S. doktorların çabasına rağmen kurtarılamadı. Böylelikle kazada ölenlerin sayısı üçe çıktı. 

Öte yandan polis ekipleri olay ile ilgili inceleme başlattı. Kaza anı ise kameralara yansıdı. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde hızlı bir şekilde seyir hâlinde olan araç, emniyet şeridini de aşarak korkunç bir şekilde yolun kenarındaki duvara çarpıyor.



Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...