Tefeci kendi çetesini de dolandırdı!

Düzenleyen:
Tefeci kendi çetesini de dolandırdı!

YAŞAM Haberleri

Polis tarafından yapılan takip sonucu Çanakkale’de yakalanan Serdar U’nun, operasyon öncesinde çete adına 400 bin lira tahsil edip kaçtığı belirlendi.

Adana’da yüksek faiz karşılığı para verip 14 milyon lira haksız kazanç sağladığı öne sürülen şebekeye yönelik olarak 7 Temmuz’da Adana merkezli Mersin, Çanakkale ve İstanbul’da eş zamanlı operasyon başlatılmıştı. 9’u kadın 23 kişi gözaltına alınırken, adliyeye sevk edilen 21 zanlıdan 12’si tutuklandı, 6 zanlı ev hapsi tedbiriyle, 3 zanlı ise adli kontrol tedbiriyle tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Bu arada, Çanakkale’de yakalanan ve ev hapsi verilerek serbest bırakılan Serdar U. isimli şahsın şebekeyi de dolandırdığı ortaya çıktı. İddiaya göre Serdar U, yaklaşık 400 bin lira parayı şebeke adına vatandaşlardan alıp ortadan kaybolmuş. Polisin yaptığı teknik takipte bu nedenle şebeke üyelerinin her tarafta Serdar U’yu aradığı belirlendi. Polis bu sırada operasyon yapıp hem şebeke üyelerini hem de Serdar U’yu yakaladı. Şahsın hesabında ise 45 bin liralık bir hareket tespit edildi. Soruşturma kapsamında hakkında gözaltı kararı bulunan bir şüpheli ise aranıyor.
Fatih Keçe - Serkan Çetinkaya ADANA İHA
 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...