Tatlıses'e yeğen şoku! Kanalda boğuldu

Tatlıses'e yeğen şoku! Kanalda boğuldu

YAŞAM Haberleri

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'in 14 yaşındaki yeğeni, serinlemek için girdiği sulama kanalında boğularak hayatını kaybetti.

Alınan bilgilere göre, Yusuf Tatlı ve ismi öğrenilemeyen bir arkadaşı, DSİ'ye ait ana sulama kanalında girdi. Suyun fazla akıntılı olması sebebiyle ikisi de suya kapılırken, biri kendi çabasıyla kanaldan çıkmayı başardı. Tatlıses'in yeğeni Yusuf Tatlı (14) ise sulama kanalında akıntıya kapılarak kayboldu. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, bütün aramalarına rağmen Yusuf Tatlı'yı bulamadı ve durumu su altı arama kurtarma ekiplerine haber verdi. Arama nbsp;kurtarma ekiplerinin aramaları sonucu Yusuf Tatlı'nın cesedine ulaşıldı. Sulama kanalından çıkarılan Tatlı'nın cansız bedeni, otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu'na götürülürken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
ŞANLIURFA İHA



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...