'Tatlı ısmarlayacağım' diye çağırdı, pompalı tüfekle vurdu

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
'Tatlı ısmarlayacağım' diye çağırdı, pompalı tüfekle vurdu

YAŞAM Haberleri  / İHA

İstanbul Sultangazi’de aralarında husumet başlayan arkadaşını tatlı yeme bahanesiyle dışarı çıkartan S.G. arkadaşını pompalı tüfekle bacağından vurarak yaraladı.

İstanbul'un Sultangazi ilçesi Cebeci Mahallesi'nde geçtiğimiz günlerde 18 yaşındaki S.G. alarında husumet başlayan Eren A.’yı tatlı ısmarlama bahanesi ile dışarı çağırdı. Bu sırada dışarıda bir köşede pusuya yatan S.G. Eren A.’yı pompalı tüfekle beklemeye başladı.

PUSUYA YATTI ARKADAŞINI KURŞUNLADI

Arkadaşının geldiğini gören S.G. tetiği çekerek, onu bacağından yaraladı. Hastaneye kaldırılan Eren A.'nın bacağına 2 kurşun isabet ettiği ve hayatı tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Arkadaşını vurduktan sonra olay yerinden kaçan S.G. ise evine giderek ailesine arkadaşını vurduğunu söyledi. Bunun üzerine polisi arayan aile, S.G.'yi emniyete teslim etti.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...