Tartıştığı taksiciyi pompalı tüfekle vurdu

Tartıştığı taksiciyi pompalı tüfekle vurdu

YAŞAM Haberleri

Ankara'nın Yenimahalle İlçesi'nde, taksi şoförü Bilal Arıkan, tartıştığı yolcu tarafından pompalı tüfekle vurularak yaralandı.

Olay, saat 23:30 sıralarında Yenimahalle Yunus Emre Mahallesi Çameli Sokak'ta yaşandı. Taksi şoförü Bilal Arıkan, 06 T 3174 plakalı aracına aldığı henüz kimliği tespit edilmeyen bir kişi ile tartışma yaşadı. Yaşanan tartışma sonrası şüpheli kişi, yanında bulunan pompalı tüfek ile Bilal Arıkan'ın bacağına ateş açtı. Açılan ateş sonrası sürücü Bilal Arıkan ağır yaralanırken, şüpheli kişi ise pompalı tüfekle olay yerinden kaçtı.
İhbar üzerine olay yerine polis ve ambulans sevk edildi. Yaralı Bilal Arıkan, ambulansla Ankara Gülhane Eğitim Araştırma Hastanesi Acil Servisine kaldırıldı. Kaçan şüphelinin yakalanması için ise polis ekipleri çalışma başlattı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...