Tarlada kanlı hesaplaşma! Silahla vuruldu, metrelerce sürünerek polise ulaştı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Tarlada kanlı hesaplaşma! Silahla vuruldu, metrelerce sürünerek polise ulaştı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Adana'da tarlada henüz kimliği tespit edilemeyen bir kişi tarafından kasığından tabancayla vuruldu. Yaralı şahıs 100 metre boyunca sürüne sürüne yola çıkmayı başardı. İhbar üzerine sağlık ekipleri, kasığından yaralanan kişi hastaneye kaldırıldı.

Gece vakti boş tarlada silahla vurulan şahıs genellikle filmlerde olduğu gibi yaralı halde sürünerek yola çıktı ve onu görenler yardımına koştu. Adana'nın Sarıçam ilçesine bağlı Kargakeçeç Mahallesi’nde meydana gelen olayda A.A., kimliği belirlenemeyen bir kişi tarafından boş bir tarlada tabancayla vuruldu. 

Kasığından yaralanan A.A., polis aracının tepe lambasını görmesi üzerine tarla içerisinden 100 metre sürünerek yola çıktı.

Tarlada kanlı hesaplaşma! Silahla vuruldu, metrelerce sürünerek polise ulaştıAdana’da boş bir tarlada tabancayla kasığından vurulan kişi ağır yaralandı. Fotoğraf-İHA

DURUMU AĞIR 

Polislerin yaralıyı fark etmesi üzerine durumu sağlık ekiplerine bildirildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı A.A’yı Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Balcalı Hastanesine kaldırdı. Yaralının durumunun ağır olduğu öğrenildi. Polis olayı gerçekleştiren şüpheliyi yakalama çalışmalarına devam ediyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...