Taksim'deki patlamayı görgü tanıkları anlattı

/ Kaynak: İHA
Taksim'deki patlamayı görgü tanıkları anlattı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Taksim Kazancı Yokuşu'nda bir sanat galerisinde meydana gelen patlamasının dehşeti, görgü tanıklarının ifadeleri ile ortaya çıktı.

Taksim'de meydana gelen patlamayı yaşayan vatandaş, o anları anlattı. Patlama ardından köpeği ile birlikte dışarı çıkan genç, "Uyuyordum yataktan resmen sıçradım. Dehşet bir şeydi" dedi. Taksim Kazancı Yokuşu'nda bir sanat galerisinde meydana gelen patlamasının dehşeti, görgü tanıklarının ifadeleri ile ortaya çıktı. Patlamaya uykuda yakalanan bir vatandaş, köpeğini de yanına alarak dışarı çıktı. Büyük korku yaşayan vatandaş, "Ben uyuyordum. Odanın arka tarafındaydım. Bir anda bir gümledi yataktan resmen sıçramamla uyanmam bir oldu. Dehşet bir şeydi. Ben giriş kattayım, bir tane pencerem kalmadı, çerçevesi dahi uçtu. Annem ve babam kan revan içinde. Salonda televizyon seyrediyorlardı. Patlama ile suratına sıçramış camlar. Köpeğimi de evden ben çıkardım" dedi. nbsp;
Öte yandan, oyuncu Köksal Engür'ün de patlama sırasında yakınlarda olduğu ve olay yerine geldiği görüldü. nbsp;

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...