Takla atan araçtan fırlayan küçük kız kurtuldu

Düzenleyen:
Takla atan araçtan fırlayan küçük kız kurtuldu

YAŞAM Haberleri

Rusya'da bir yol kenarında direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü takla atarak yoldan çıktı. Takla atan araçtan küçük bir kız çocuğu fırladı. İnanılmaz bir şekilde ufak sıyrıklarla kurtuldu.

Küçük kız çocuğu yüksek hızda giderken takla atan aracın camından şiddetli bir şekilde fırlayıp yere çakıldı ama inanılmaz bir şekilde kazayı hafif sıyrıklar ile atlattı.

ÇUKUR YÜZÜNDEN DİREKSİYONU KIRIP TAKLA ATTI

Rusya'da yüksek hızda giden otomobil sürücü yol ortasında bulunan çukur yüzünden direksiyonun yönünü kırmak zorunda kalınca aracın kontrolünü kaybedip takla attı.

TAKLA ATAN ARACIN CAMINDAN KÜÇÜK KIZ FIRLADI

Yol kenarındaki çukura çarpan araç toz bulutu çıkararak savrulmaya başladı. Takla atan aracın camı kırıldı ve arka koltukta oturan ve emniyet kemeri takılı olmayan küçük kız çocuğu camdan dışarı fırlayıp asfalta çakıldı.

YERDE HAREKETSİZ BİR ŞEKİLDE YATIYORDU

Kaza anını videoya kaydeden Aleksandr isimli sürücü, kazayı gördükten sonra aracını kenara çektiğini ve dört yaşında olduğunu söylediği küçük kız çocuğunun, kaza yapan aracın bir kaç metre ilerisinde hareketsiz bir şekilde yattığını söyledi.

BİR KAÇ DAKİKA SONRA KENDİNE GELDİ

Camdan fırlayan kız çocuğunu anne ve babasının araçtan kendi imkanları ile çıktıklarını ve vucutlarında sadece morlukların oluştuğunu söyleyen Aleksandr vucudunda hafif yaralar oluşan kız çocuğunun da bir kaç dakika sonra kendine geldiğini söyledi. Kazadan sonra olay yerine gelen sağlık görevlileri kaza yapan ailenin ilk müdahalesini yaptı.

ANNE BABASI KÜÇÜK KIZI HASTANEDE BIRAKMAYIP EVE GÖTÜRDÜ

Küçük kızın çekilen filmlerinde her hangi bir kemik kırılması veya tramvaya rastlanmadı. Küçük kızın tedavi edildiği hastanenin yetkilisi Maria Khvorostova ise doktorların küçük kızın kazadan sonra sarsıntı geçirdiğini ve bir süre daha hastanede tedavi edilmesi gerektiğin söylemesine rağmen anne ve babası bunu kabul etmeyip kızlarını eve götürdüler.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...