Tahtaları sökmek istemişlerdi: 4 arkadaş aynı çukurda can verdi

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Tahtaları sökmek istemişlerdi: 4 arkadaş aynı çukurda can verdi

YAŞAM Haberleri  / İHA

Muğla’da tahtaları sökmek üzere hayvan foseptiği çukuruna giren 4 arkadaş hayatını kaybetti. Şahısların ölümünde metan gazı şüphesi olduğu öğrenildi.

Muğla'nın Menteşe ilçesinde hayvan foseptiğindeki tahtaları sökmek için çukura giren 4 arkadaş, söz konusu çukurda can verdi. İlk belirlemelere göre çukurda bulunan metan gazının zehirlenmeye yol açtığı ve 4 arkadaşın bu şekilde hayatını kaybettiği düşünülürken, olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

Tahtaları sökmek istemişlerdi: 4 arkadaş aynı çukurda can verdi

HASTANEDE YAPILAN TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADILAR

Olay, akşam saatlerinde Kafaca Mahallesi Pürem Sokak’ta bulunan hayvan çiftliğinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, çiftlikteki 4 kişi hayvan foseptiği çukurundaki tahtaları sökmek istedi. Çukura giren İlkay Altındal, Kenan Can, Taner Karaçin ve Tuncay Altındal bir süre sonra rahatsızlandı. İlk belirlemelere göre çukurdaki metan gazından zehirlendiği tahmin edilen 4 kişi ambulanslarla Muğla’daki hastanelere kaldırıldı. Gazdan zehirlenen İlkay Altındal, Taner Karaçin ve Kenan Can kaldırıldıkları Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde, Tuncay Altındal ise kaldırıldığı özel hastanede hayatını kaybetti.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...