Tahliye oldu, boşanmak isteyen eşini canice öldürdü! Tahliye olmasaydı kadın hayatta olacaktı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Tahliye oldu, boşanmak isteyen eşini canice öldürdü! Tahliye olmasaydı kadın hayatta olacaktı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Bartın'da cezaevinden çıkan şahıs kendisinden boşanmak isteyen ve bir süredir ayrı yaşadığı karısını çocuğunun gözü önünde bıçakladı. Genç kadın kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Cezaevinden çıkar çıkmaz boşanma aşamasındaki eşini takip etti ve çocuğunun göz önünden cinayet işledi. Sabah saatlerinde Bartın’ın Hendekyanı Caddesi Ulus Durağı mevkiinde yaşanan dehşet veren olayda Metin Ar (49), 2 gün önce tutuklu olduğu cezaevinden Adli Kontrol kararıyla çıktı. Ar, çıktıkta hemen sonra kendisinden boşanmak isteyen ve bir süredir ayrı yaşadığı eşi Arzu Ar’ı (33) takip etmeye başladı.

Genç kadını takibe alan 49 yaşındaki Ar, burada kadının yolunu kesti. 

ÇOCUĞUNUN GÖZ ÖNÜNDE DEFALARCA BIÇAKLADI

Yanında 10 yaşındaki kızıyla birlikte çevredeki vatandaşlardan bağırarak yardım isteyen ve kaçmaya çalışan Arzu Ar, Metin Ar tarafından başından ve vücudunun çeşitli bölgelerinden defalarca kez bıçaklandı. 

Tahliye oldu, boşanmak isteyen eşini canice öldürdü! Tahliye olmasaydı kadın hayatta olacaktıBartın'da bir şahıs bir süredir ayrı yaşadığı ve boşanma aşamasındaki eşini çocuğunun gözü önünde katletti.

KATİL ÇEVREDİKLER TARAFINDAN DARP EDİLDİ

Arzu Ar kanlar içinde yerde kalırken Metin Ar ise çevredeki vatandaşlar tarafından darp edilerek ağır şekilde yaralandı.

KADIN HAYATINI KAYBETTİ

Vücuduna ve başına aldığı darbelerle ağır yaralanan Arzu Ar kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Vatandaşların darp ettiği Metin Ar’ın Bartın Devlet Hastanesindeki tedavisinin devam ettiği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...