Taciz ihbarına gittiler, kaçak göçmenleri yakaladılar

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Taciz ihbarına gittiler, kaçak göçmenleri yakaladılar

YAŞAM Haberleri  / İHA

İstanbul Okmeydanı'nda polis ekiplerine taciz ihbarı geldi ve ekipler yola çıktı. Olay yerine gittiklerinde ise eve saklanmış kaçak göçmenlerle karşılaştılar ve kaçak göçmenler ekipler tarafından yakalandı. Ev sahibine ise 36 bin 36 TL para cezası kesildi.

Kaçak göçmenler bu kez de yakayı ele verdi. Başka bir ihbar için olay yerine giden polis ekipleri bir evde saklanmış onlarca kaçak göçmenle karşılaştı. Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Devriye Ekipler Amirliği polisleri, Beyoğlu Okmeydanı bölgesindeki bir adres aldıkları taciz olduğu ihbarını değerlendirerek harekete geçti. 

TACİZ İHBARINA GİTTİLER, KAÇAK GÖÇMENLERLE KARŞILAŞTILAR

Belirtilen adrese gelen polis ekipleri, çevrede inceleme yaptıktan sonra eve baskın düzenledi. Polis ekipleri taciz olayı için baskın düzenledikleri adreste Afganistan ve Pakistanlı kaçak göçmenlerle karşılaştı. Ev içerisinde arama yapan polis ekipleri, kaçak göçmenleri yakalayarak polis merkezine götürdü. 

KAÇAK GÖÇMEN SINIR DIŞI EV SAHİBİNE İSE CEZA

Emniyette işlemleri tamamlanan kaçak göçmenler, sınırdışı işlemleri için göç idaresi merkezine gönderildi. Öte yandan kaçak göçmenlerin saklandığı ev sahibine ise, “Geçerli seyahat belgesi, Türkiye Cumhuriyeti yetkili makamlarından verilmiş yabancı kimlik kartı, ikamet izni veya geçerli yol izin belgesi olmayan yabancı şahıslara mülkiyetindeki gayrimenkulü kiralamak” suçundan toplamda 36 bin 36 TL para cezası kesildi.  

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...