Taciz iddiasına öfkeli koca ve akrabaları dehşeti yaşattı: Önce araçla ezdiler, sonra sopayla dövdüler

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Taciz iddiasına öfkeli koca ve akrabaları dehşeti yaşattı: Önce araçla ezdiler, sonra sopayla dövdüler

YAŞAM Haberleri  / İHA

Sancaktepe’de bir kişi eşini taciz ettiğini öne sürdüğü şahsı önce araçla ezdi ardından metrelerce sürükledi. Olay sonrası kadının akrabaları da olay yerine geldi ve taciz şüphelisi kişiyi öldüresiye dövdü. Yaşanan o anlar anbean kameraya yansıdı.

Taciz şüphelisi şahıs, iddiaya göre taciz ettiği kadının kocası ve akrabaları tarafından resmen öldüresiye dövüldü. Sancaktepe’de meydana gelen olayda, F.Y isimli genç kadın bir süredir kendisini taciz eden şahıs ile sokakta karşılaştı. O esnada durumu kocasına bildiren genç kadın, bulunduğu noktayı canlı konum atarak eşine bildirdi.

ÖNCE ÇARPTI SONRA SÜRÜKLEDİ

Duruma sinirlenerek adrese gelen eş, sürücüsü olduğu araçla taciz şüphelisi şahsa çarparak metrelerce sürükledi. Yaşanan olay sonrası adrese gelen genç kadının akrabaları yaralı şahsı sopalarla darp etti.

Taciz şüphelisi ağır yaralanırken, öfkeli koca ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...