Süt kazanına düşen küçük kız hayatını kaybetti

/ Kaynak: İHA
Süt kazanına düşen küçük kız hayatını kaybetti

YAŞAM Haberleri  / İHA

Van'ın Muradiye ilçesinde süt kaynatılan kazana düşerek ağır yaralanan 3 yaşındaki Elif Çelik, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Van'ın Muradiye ilçesinde sütkaynatılan kazanadüşerek ağır yaralanan 3 yaşındaki Elif Çelik, tedavi gördüğü Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybetti. nbsp;Yenişehir Mahallesi'nde süt kazanına düşerek ağır yaralanan Elif Çelik, 26 Mayıs tarihinden bu yana Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yoğun bakımda tedavi görüyordu. Yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan minik kızın cenazesi, ailesi tarafından alınarak gece saat 02.00 sıralarında Muradiye Merkez Mezarlığında toprağa verildi. nbsp;Elif Çelik, 26 Mayıs 2013 günü, ekmek pişirmek için yakılan tandırın üzerinde kaynatmak için bırakılan süt kazanına düşerek ağır yaralanmıştı.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...