Sünnet düğününde yangın! Çok sayıda kişi hastaneye kaldırıldı

Düzenleyen:
Sünnet düğününde yangın! Çok sayıda kişi hastaneye kaldırıldı

YAŞAM Haberleri

Elazığ'da bir düğün salonunda elektrik panolarında kısa devre sonucu oluşan yangın nedeniyle çok sayıda kişi dumandan etkilendi.

Elazığ'da, bir düğün salonunda çıkan yangından etkilenen  4 kişi kentteki hastanelere kaldırıldı.Alınan bilgiye göre, Hazardağlı Kavşağı yakınındaki bir düğün  salonunda sünnet düğünü yapıldığı sırada elektrik panosunda henüz belirlenemeyen  nedenden dolayı patlama meydana geldi.

YANGIN KISA DEVREDEN MEYDANA GELMİŞ
 
Yangında dumandan etkilenen 8 kişiye olay yerine çağrılan  ambulanslarda müdahale edilirken, 4 kişi de kentteki hastanelerde tedavi altına  alındı.Elazığ Belediyesi İtfaiye Müdürü İbrahim Halil Başgün, gazetecilere  yaptığı açıklama, gelen ihbar üzerine olay yerine 6 araçlık ekiple kısa sürede  intikal ederek yangına müdahale ettiklerini söyledi.Başgün, yangını söndürdükten sonra binayı tahliye ettiklerini  aktararak, "Kısa devreden meydana gelmiş. Geçen sefer olduğu gibi yine düğün  salonunda, yazın hem sıcaktan hem aşırı yüklenmelerden kısa devrelerin olduğu  zaman zaman görülmekte. Yangına müdahale ettik, vatandaşlarımız tahliye ettik,  sıkıntılı bir durum yok.'' dedi.Düğüne katılan Batuhan Altay da salonda bulundukları sırada küçük  çaplı patlama sesleri duyduklarını ve sonrasında duman kokusu almaya  başladıklarını söyledi.İnsanların bir anda paniğe kapılarak sağa sola koşuşturmaya  başladığını ifade eden Altay, ''İçeride otururken birden elektrikler gelip  gitmeye başladı. İnsanlar panikleyip terasa çıktılar. Sonra kapılar açıldı, aşağı  indik.'' diye konuştu.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...