Sultan Köse Rusya'da eş arıyor

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
Sultan Köse Rusya'da eş arıyor

YAŞAM Haberleri  / Haber Merkezi

Dünyanın en uzun insanı Mardinli Sultan Köse eş bulmak için Rusya'ya gitti.

2 metre 51 santimlik boyuyla dünyanın en uzun insanı olarak Guinness Rekorlar Kitabı’nda bulunan Mardinli Sultan Kösen (39), eş bulmak için Rusya’ya gitti. 2013’te Suriyeli Merve Dibo ile evlenen Kösen, Arapça konuşan eşiyle aralarındaki dil probleminden dolayı evliliğini ancak birkaç sene sürdürebildi.

SULTAN KÖSE EŞ BULMAK İÇİN RUSYA'YA GİTTİ

Bir kere daha evlenmek isteyen Kösen, Moskova’da “son derece güzel” olduğunu söylediği Rus kızlarından kendisine müstakbel bir eş arıyor. Rus televizyonunda “Bırakın Konuşsunlar” isimli programa katılan Kösen, “Rus kadınları, eşlerine çok bağlıdırlar. Onlardan biriyle evlenip çoluk çocuğa kavuşmak istiyorum. Maddi problemim yok. Evleneceğim kişiye güzel bir hayat sunabilirim. Türkiye’de denizden uzak ama ülkenin güneydoğusunda tarihi bir yerde yaşıyorum. Evlenip karımı Türkiye’ye götürmek istiyorum” dedi.

Sultan Köse Rusya'da eş arıyor

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...