Su altı yaratıkları avcısı

Su altı yaratıkları avcısı

YAŞAM Haberleri

İngiliz film yapımcısı Jeremy Wade, garip bir meraka sahip. Dünyanın dört bir tarafını dolaşan Wade, tatlı sularda birbirinden acayip mahluklar yakalayıp bunları filme alıyor.

Korkunç görünümlü bu balıkların bazısı at büyüklüğünde, bazısı 500 voltluk elektrik taşıyor ve dokunulduğunda insanı felç etme tehlikesine sahip. Wade çoğu zaman hayatını tehlikeye atarak bu mahlukları yakaladı ve bunları filme aldı.

FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYIN

"Nehir Canavarları" isimli program için dünyayı dolaşan maceraperest, "sadece görülmeyeni görmek için değil, bu yaratıkların insana olan tehlikelerinden daha çok, insanların bu hayvanlar için tehdit olduğunu göstermek için çaba sarfettiğini" söyledi.

Wade, yakaladıktan sonra bu su canavarlarını yeniden suya bırakıyor.

İngiliz maceraperest, bu mahlukatların göründüğü kadar tehlikeli olmadığını, bunların mecbur kalmadıkça insanlara saldırmadığını ifade etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...