Sosyal medyada paylaştığı drift videosuna 33 bin lira para cezası

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Sosyal medyada paylaştığı drift videosuna 33 bin lira para cezası

YAŞAM Haberleri  / İHA

İstanbul'da sosyal medya hesabından drift görüntülerini paylaşan iki kişiyi tespit eden ekipler 33 bin 730 lira para cezası kesti.

Trafik magandaları drift yaparken yakalanmadı ama o anları sosyal medya hesabından paylaşınca sonucu pahalıya patladı. Ekipler sosyal medyada paylaşılan bir drift videosunu gördü ve iki sürücüyüde tespit ederek ceza yazdı .

Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü’ne bağlı sivil trafik ekipleri, iki sürücünün drift yaptığı görüntüleri sosyal medyada paylaşması üzerine harekete geçti. Fatih’teki Hekimoğlu Ali Paşa Caddesi’nde trafiği tehlikeye düşüren sürücü E.T.T ve  diğer sürücü E.M. yakalandı. 

Sosyal medyada paylaştığı drift videosuna 33 bin lira para cezasıİstanbul Fatih’te drift görüntülerini sosyal medyada paylaşan iki sürücü polis tarafından yakalandı. 

CEZA ÜSTÜNE CEZA YAĞDI

İki sürücüye ayrı ayrı olmak üzere herhangi bir zorunluluk olmaksızın karayollarında dönüş kuralları dışında bilerek aracın el freninin çekilmesi suretiyle veya başka yöntemlerle aracın ani olarak yönünün değiştirilmesinden 9 bin 125 lira, motorlu taşıt sürücü belgesi olmadan araç kullanmaktan 3 bin 674 lira, yine aynı maddeye istinaden kullandırmaktan 3 bin 674 lira, trafik güvenliği ve düzeni ile ilgili olan ve yönetmelikte gösterilen diğer kural, yasak ve zorunluluklara uymamaktan 196 TL ve saygısızca araç kullanmaktan 196 lira idari para cezası uygulandı.

Toplam 33 bin 730 TL idari para cezası uygulanan iki sürücü, adli işlemleri yapılmak üzere Fatih İlçe Emniyet Müdürlüğü Şehremini Polis Merkezi Amirliği'ne teslim edildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...