Sosyal medya düğündeki cenazeyi konuşuyor! Görenler şaştı kaldı

Düzenleyen:
Sosyal medya düğündeki cenazeyi konuşuyor! Görenler şaştı kaldı

YAŞAM Haberleri

Batman'da gerçekleşen bir düğünde damadın yakın arkadaşları, düğün salonuna 'acı kaybımız' yazılı bir çelenk ile girerek unutulmayacak bir şakaya imza attı. Düğün salonunda düzenlenen cenaze töreni sosyal medyada hızla yayılırken görüntüler hem beğeni topladı hem de eleştirildi.

Batman'daki bir düğünde düzenlenen cenaze töreni sosyal medyada gündemin ilk sıralarına oturdu. Damat Serdar Ulu'nun yakın arkadaşları, düğünde unutulmayacak bir sürprize imza attı. Ulu'nun yakın arkadaşları, düğün salonuna ellerinde 'acı kaybımız' yazan bir çelenk ile girip cenaze merasimi düzenledi. O anlar kameralar tarafından saniye saniye görüntülendi. 

"ACI KAYBIMIZ" 

Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde, davetliler salonda eğlenirken bir grubun ellerinde çelenklerle düğün salonuna girdiği görülüyor. Üzüntülü bir ifadeyle düğün salonuna giren damadın arkadaşları, ellerindeki 'Acı kaybımız' yazılı çelenk ile salona ağır ağır girerek adeta bir cenaze töreni havası oluşturuluyor.

Davetliler neler olduğunu anlamaya çalışırken, olayın damadın arkadaşlarının şakası olduğu ortaya çıkıyor ve eğlence kaldığı yerden devam ediyor.

Sosyal medya düğündeki cenazeyi konuşuyor! Görenler şaştı kaldıDamadın arkadaşları düğünde yaptıkları şakayla sosyal medyanın gündemine oturdu

SOSYAL MEDYAYI İKİYE BÖLDÜ

Sosyal medyada çok sayıda paylaşılan görüntüler farklı yorumlara neden oldu. Bir grup şakayı modası geçmiş buldu ve komik olmaması bakımından eleştirdi. Çok sayıda kişi ise düğündeki cenaze şakasını beğendiğini ifade ederek videoyu beğenip kendi hesaplarında paylaştı.

"FARKINDALIK OLUŞTURMAK İSTEDİK"

Damada cenaze merasimi sürprizini organize eden damadın arkadaşı Vadet Aker, Sabah'a konuştu.

Aker, "Genellikle evlenen arkadaşlarımız bekarlarla artık vakit geçirmemeye başlıyor. Birçok arkadaşımız evlendikten hemen sonra eskisi gibi bizlerle dışarı çıkamazken çoğu zaman onları ortamımıza davet ettiğimizde ise değişik bahanelerle bizleri ekiyorlar. Bu düğünde ise çok sevdiğimiz yakın arkadaşımız olan Serdar'a sürpriz yaparak farkındalık oluşturmak istedik" dedi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...