Sosyal medya bunu konuşuyor: 250 bin TL’lik soruyu açtırdı!

Düzenleyen:
Sosyal medya bunu konuşuyor:  250 bin TL’lik soruyu açtırdı!

YAŞAM Haberleri

Kenan İmirzalıoğlu'nun sunduğu Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına Şanlıurfa'dan katılan Hikmet, 250 bin TL'lik soruyu açtırmayı başardı.

Yarışmadaki başarısı ve hayat hikayesiyle, 8 çocuklu bir ailenin çocuğu olan 22 yaşındaki Hikmet Karakurt sosyal medyanın en çok konuştuğu isimler arasına girdi.

Karakurt, 125 bin lira değerindeki ''1 dakikada ve 30 saniyede en fazla beton blok kırma rekorlarına da sahip olan Ali Bahçetepe tek seferde en fazla beton blok kırma rekorunu 2015'te kaç beton blok kırarak elde etmiştir?'' sorusuna doğru cevap verdi.

250 bin TL'lik soruyu açtıran Karakurt, gelecek hafta 250 bin TL'lik soruya cevap verirse milyoner olması için 1 sorusu kalacak.

Tarlalarda mevsimlik işçi olarak çalışan bir ailenin, çocuğu olan Hikmet başarılı performansı ile izleyenleri kendine hayran bıraktı.

22 yaşındaki Hikmet Karakurt yarışmadan kazanacağı paranın tamamını kardeşlerinin eğitimi için harcama sözü verdiğini dile getirdi.

Hikmet Karakurt, Sakarya Üniversitesi'nde Elektrik-Elektronik bölümünde okuyor.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...