Son dakika: Kuzey Marmara Otoyolu'nda zincirleme kaza

Düzenleyen: / Kaynak: İHA/AA
Son dakika: Kuzey Marmara Otoyolu'nda zincirleme kaza

YAŞAM Haberleri  / İHA/AA

Son dakika haberine göre Kuzey Marmara Otoyolu'nda 5 tır, 2 yolcu otobüsü ve kar küreme aracının karıştığı zincirleme kaza meydana geldi. 3 kişinin yaralandığı kaza nedeniyle trafikte yoğunluk yaşandı.

İstanbul'da etkili olan kar yağışı, kaza haberlerine de beraberinde getiriyor. Kuzey Marmara Otoyolu Ankara istikameti Uskumruköy mevkiinde, artan kar yağışının da etkisiyle meydana gelen zincirleme kazaya 5 tır, 2 yolcu otobüsü ve kar küreme aracı karıştı.

3 KİŞİ YARALANDI

Olayda kar küreme aracı şoförü ve yolcu otobüsü personeli 2 kişi olmak üzere toplam 3 kişi yaralandı. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından çevre hastanelere kaldırıldı.

Son dakika: Kuzey Marmara Otoyolu'nda zincirleme kaza

3 SAAT SONRA TRAFİĞE AÇILDI

Kaza nedeniyle bölgede trafik yoğunluğu oluştu. Kar yağışının etkisini artırdığı bölgede ekipler kazaya karışan araçları kaldırmak için çalışma başlattı. Kazanın olduğu noktada trafik akışı yaklaşık 3 saat boyunca tek şeritten verildi.

Kuzey Marmara Otoyolu'na girişlerin trafik yoğunluğu yaşanmaması için Odayeri gişelerinden kapatılmıştı. Otoyol, araçların kaldırılmasıyla açıldı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA/AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...