Son dakika haberi... Erzincan'da 4,2 şiddetinde deprem! Peş peşe yaşandı

Düzenleyen:
Son dakika haberi... Erzincan'da 4,2 şiddetinde deprem! Peş peşe yaşandı

YAŞAM Haberleri

Erzincan'ın Tercan ilçesinde saat 08.41'de 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Bunun ardından saat 09.04'te ise bir deprem daha yaşandı ve Erzincan güne sallanarak başladı. Depremde can ve mal kaybı olmadığı bildirildi.

Erzincan güne depremle uyandı. Tercan ilçesinde 4.2 büyüklüğünde bir deprem oldu. Depreme ilişkin henüz makamlardan açıklama geldi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Erzincan'ın Tercan ilçesinde saat 08.41'de 4,3 büyüklüğünde deprem kaydedildi.

Son dakika haberi... Erzincan'da 4,2 şiddetinde deprem! Peş peşe yaşandıDeprem, yerin yaklaşık 7 kilometre derinliğinde gerçekleşti.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü ise Erzincan'ın Tercan ilçesine bağlı Esenevler'de meydan agelen depremin büyüklüğünü 4.3 olarak açıkladı.

Son dakika haberi... Erzincan'da 4,2 şiddetinde deprem! Peş peşe yaşandı

PEŞ PEŞE DEPREMLER

09.04'de 3.8 büyüklüğünde bir deprem daha  meydana geldi. Deprem hafif şekilde Tercan ve Mercan ilçelerinde hissedildi.  Depremde herhangi can ve mal kaybı yaşanmadığı belirtildi.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...