Son dakika! Fatih'te dört katlı binada yangın çıktı!

Düzenleyen:
Son dakika! Fatih'te dört katlı binada yangın çıktı!

YAŞAM Haberleri

Son dakika haberi! İstanbul'un Fatih ilçesinde bulunan Kumkapı'da dört katlı binanın en üst katında çıkan yangın çatıya da sıçradı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesinin ardından yangın kısa sürede kontrol altına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Fatih Kumkapı Çifte Gelinler Caddesi üzerinde pansiyon olarak kullanılan dört katlı binanın en üst katında saat 14.30'da bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın kısa sürede tüm binayı sardı. Olay yerine sevk edilen Fatih, Beyoğlu, Şişli itfaiye grupları yangına müdahale etti. Vatandaşlar büyük panik yaşarken, yükselen dumanlar kentin birçok yerinden görüldü. Mahalle sakinleri alevlerden korkuyla kaçtı. Yangın itfaiye tarafından kontrol altına alınırken, soğutma çalışmaları devam ediyor. Yangında ölen ya da yaralanan olmadığı belirtildi. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...