Son dakika deprem haberi! Çanakkale'de 5.3 şiddetinde deprem oldu (Son depremler)

Düzenleyen:
Son dakika deprem haberi! Çanakkale'de 5.3 şiddetinde deprem oldu (Son depremler)

YAŞAM Haberleri

Çanakkale Ayvacık'tan son dakika deprem haberi! Çanakkale'de yine bir deprem oldu. Çanakkale'nin aycık ilçesine bağlı Gülpınar'da 5.3 şiddetinde deprem meydana geldi.

Çanakkale'den son dakika haberi! Çanakkale'de yine bir deprem meydana geldi. Merkez üssü Çanakkale'nin Ayacık ilçesine bağlı Gülpınar kasabasında 5.3 şiddetinde bir deprem meydana geldi. Yerin 11.1 kilometre altında oluşan deprem, saat 16.48 sıralarında oldu. 

Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nden edinilen bilgiye göre, depremin merkez üssü Ayvacık, büyüklüğü ise 5,3. Depremin derinliği ise 11.1 kilometre olarak ölçüldü. Ayvacık Belediye Başkanı Mehmet Ünal Şahin, "İlk baştaki gibi güçlü bir deprem oldu ama uzun sürmedi. Şu ana kadar belirgin bir yıkıntı haberi yok ama takip ediyoruz" açıklamasını yaptı.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...