Son dakika! 17 gündür aranan kayıp kız Sedanur bulundu

Düzenleyen:
Son dakika! 17 gündür aranan kayıp kız Sedanur bulundu

YAŞAM Haberleri

Erzurum'da 10 Haziran'dan beri haber alınamayan Sedanur Ç.'nin (17) erkek arkadaşı ile İzmit'e gittiği ortaya çıktı. Kayıp haberleri üzerine annesini cep telefonu ile arayan Sedanur Ç.'nin, "Ben iyiyim. Sizi çok özledim" dediği öğrenildi. İçişleri Bakanlığı olayı teyit ederek, 4 kayıp çocuktan Erzurum’da kaybolan S.Ç.'nin bulunduğunu, Ankara’nın Polatlı ilçesinde kaybolan E.Y. olayının ise aydınlatıldığını açıkladı.

Palandöken ilçesi Yenişehir semtinde oturan Zeynep (42) ve Memduh Ç. (49) çiftinin 4 çocuğundan biri olan 17 yaşındaki Sedanur, 10 Haziran günü kursa gitmek için evden çıktı.

17 GÜN BOYUNCA AİLESİ GÖZYAŞI DÖKTÜ
Akşam eve dönmeyen açık lise öğrencisi Sedanur'un ailesi, kendi imkanları ile kızlarını aradı ancak bir sonuç alınamadı. Bunun üzerine aile, polise başvurdu. Sedanur yapılan tüm aramalara rağmen bulunamadı.

AİLESİNİ ARADI
Kayıp olduğu haberleri üzerine ailesinin durumunu görüp üzülen genç kız, anne Zeynep Ç.'yi cep telefonu ile arayarak kendisinin iyi olduğunu ve onları çok özlediğini söyledi.

"DÜNYALAR BENİM OLDU"
Sedanur'un erkek arkadaşı ile birlikte İzmit'e gittiği öğrenilirken anne Zeynep Ç., "Şimdi eşim ve kardeşlerim ile birlikte İzmit'e gidip Sedanur'u getireceğiz. Çok mutluyum. Dünyalar benim oldu." diye konuştu.

İÇİŞLERİ BAKANLIĞINDAN KAYIP ÇOCUKLARLA İLGİLİ AÇIKLAMA 

İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Bazı basın yayın organlarında yer alan 4 kayıp çocuktan Erzurum’da kaybolan S.Ç. bulunmuş, Ankara’nın Polatlı ilçesinde kaybolan E.Y. olayı aydınlatılmıştır" denildi. Açıklamada, "Ağrı’da kaybolan L.A. ve Konya’da kaybolan Y.Ş.’nin bulunması için İçişleri Bakanlığınca arama faaliyetlerini sürdüren ekiplere takviye olarak jandarma ve emniyet birimlerinden 20 personel görevlendirilmiş olup, kayıp çocuklarla ilgili arama çalışmaları titizlikle devam etmektedir" ifadelerine yer verildi. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...