Son ana kadar ailesini kurtarmaya çalışmış

Düzenleyen:
Son ana kadar ailesini kurtarmaya çalışmış

YAŞAM Haberleri

Bursa’da şehrin stresli ortamından uzaklaşmak için Kestel ilçesine bağlı Kayacık köyünde bağ evi satın alan Ahmet Bilen ailesi, pazar günü bağ evinde kuvvetli yağışın ardından derenin taşması sonucu oluşan sele yakalandı...

Bilen, yengesi ve iki kızını güvenli bir yere çıkardıktan sonra diğer aile fertlerini kurtarmak için geri döndüğü sırada annesi, eşi, kızı ve yeğeni ile sel sularına kapıldı. Bilen ailesinin yakını Mehmet Can Üzer “Yengesi bize Ahmet’in öncelikle onu ve iki çocuğunu kurtardıktan sonra annesi, eşi ve diğer çocuklarını kurtarmaya çalıştığı sırada suyun daha da yükseldiğini ve bir anda suya kapılıp kaybolduklarını anlattı. Ahmet’in cenazesi annesine, eşinin de çocuğuna sarılı olarak bulundu. Demek ki, son nefesine kadar annesini ve çocuğunu kurtarmaya çalışmış” dedi.
Son ana kadar ailesini kurtarmaya çalışmış
Ahmet Bilen ve ailesinin cenazesi, Bingöl'de defnedildi. Kayıp Derya Bilen aranıyor.

 

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...