Sokakta kalan vatandaşlara polis sahip çıktı

Sokakta kalan vatandaşlara polis sahip çıktı

YAŞAM Haberleri

Hava sıcaklığının sıfıra yaklaştığı Adana'da, sokakta barınan vatandaşlara polis sahip çıktı.

Gece görev yapan tüm asayiş ekiplerinin katıldığı çalışma kapsamında sokakta yaşamlarını sürdürmeye çalışan vatandaşlar önce Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na alındı. Burada yemek ve çay ikram edilen vatandaşlar, geceyi sıcak bir ortamda geçirmeleri için kayıtları tutulduktan sonra, Vakfın anlaşmalı bulunduğu otellere götürüldü.
Toplum Destekli Polis Şube Müdürü Koray Mangtay, gazetecilere yaptığı açıklamada, ''Yaşamını sokakta sürdüren vatandaşları toplamak için kent genelindeki tüm resmi ve sivil polisler harekete geçirildi'' dedi. Mangtay, çalışmayı, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, emniyet ekipleri ve sağlık görevlilerinin ortaklaşa yürüttüğünü belirterek, kimsesiz olan, parklarda yatan vatanlaşların soğuk havalarda mağdur olmamaları ve tedavilerinin yaptırılmasını sağlamaya çalışacaklarını ifade etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...