Sokak ortasında satırlı dehşet! Önce iş adamını vurdu, sonra iki kişiye saldırdı

Düzenleyen:
Sokak ortasında satırlı dehşet! Önce iş adamını vurdu, sonra iki kişiye saldırdı

YAŞAM Haberleri

Adana'da bir şahıs, arasında husumet olduğu öğrenilen iş adamını silahla vurdu. Çevreden müdahale etmeye çalışanlara da satırla saldıran şahıs, iki kişiyi daha yaraladı.

Adana Pozantı'da husumet kanlı bitti. Bir kişi husumetli olduğu iş adamını silahla yaraladı. O esnada kendisini sakinleştirmeye çalışan 2 kişiye de satırla saldıran zanlı, olay yerinden araç çalıp kaçtı.

OTOMOBİL ÇALIP OLAY YERİNDEN KAÇTI

Olay, Pozantı ilçesine bağlı Alpu Mahallesi’ndeki bir dinlenme tesisinde meydana geldi. İddiaya göre, C.Ş. husumetli olduğu iş adamı K.A.’nın dinlenme tesisinde olduğunu öğrendi. Bunun üzerine tesise giden C.Ş., burada husumetlisi K.A.’yı silahla yaraladı. C.Ş. tesis çalışanları tarafından sakinleştirilmeye çalışılırken bu sırada A.C. ve M.Ö. isimli iki çalışanı da satırla yaralayarak bir vatandaşın otomobilini gasp ederek olay yerinden kaçtı.

Pozantı İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, C.Ş.’yi Atatürk Caddesi üzerinde yakalayarak gözaltına aldı. C.Ş.’nin alkollü olduğu öğrenilirken hastaneye kaldırılan yaralıların tedavisi sürüyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...