Sokak ortasında karısını döven adam kendisine tepki gösteren baldızını öldürdü

Düzenleyen:
Sokak ortasında karısını döven adam kendisine tepki gösteren baldızını öldürdü

YAŞAM Haberleri

Çorum'da yaşanan kan donduran olayda boşanma aşamasında olduğu karısını sokak ortasında döven adam kendisine tepki gösteren baldızına kurşun yağdırdı. Talihsiz kadın kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Çorum’da bir kişi kendisinden boşanmak isteyen karısını sokak ortasında darp ederken olaya tepki gösteren baldızına kurşun yağdırdı. Vücuduna 8 kurşun isabet eden kadın canından oldu. Olay, Bahçelievler Mahallesi Mehmet Akif Ersoy 19. Sokak’ta yaşandı. Ö.C.Ö. (32) annesi Y.T. ve kız kardeşi E.T. (27) ile çocuğunu görmeye gitti.

KADES'TEN YARDIM ÇAĞIRILMASINI İSTEMİŞTİ

Ö.C.Ö. sokakta boşanma aşamasındaki eşi E. Ö. (35) ile karşılaşarak tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine E.Ö., boşanma aşamasındaki eşini dövmeye başladı.  Ablasının eniştesi tarafından darp edilmesine tepki gösteren E.T. annesinden KADES aracılığıyla yardım çağrısında bulunmasını istedi. Bu sırada E. Ö. yanında bulunan tabanca ile baldızı E.T.’ye ateş etmeye başladı.

TALİHSİZ KADIN KALDIRILDIĞI HASTANEDE ÖLDÜ

Sırt, boyun ve koluna isabet eden 8 kurşunla ağır yaralanan E.T., ambulansla Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. E.T., yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Olayın ardında kaçarak kayıplara karışan Emrah Ö.’nün yakalanması için çalışma başlatıldı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...