SMA hastası Nilay'ın kumbarasını çaldılar

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
SMA hastası Nilay'ın kumbarasını çaldılar

YAŞAM Haberleri  / İHA

Adıyaman'da yaşayan SMA hastası minik Nilay'a yardım için Almanya'nın Duisburg kentindeki Türk restoranına bırakılan yardım kumbarası çalındı.

Almanya'nın Duisburg şehrinde bir Türk vatandaşı, Adıyaman'da oturan 3,5 yaşındaki SMA Tip-1 hastası Nilay Çalış'a destek olmak için restoranına yardım kumbarası koydu. Kumbara, müşteri gibi gelen bir kadın tarafından çalındı.

"BU PARAYA NASIL EL ATABİLDİLER?"

Küçük kızın ailesi bu yaşanılana tepki gösterdi. Baba Murat Çalış "Bizler bugün mü yarın mı korkusuyla yaşarken bu paraya nasıl el atabildiler? Rabb’im onları ıslah etsin. Nilay’ımız küçücük bedeniyle hem SMA hem de açlıkla savaşıyor. Para topluyoruz ki kızımızı tedavi ettirebilelim. Ancak kampanya istediğimiz gibi ilerlemiyor. 11 ayda 3 milyon TL toplayabildik. Yurt dışından getirilecek olan ilaç için 26 milyon TL lazım" dedi.

Anne Remziye Çalış da "Ben kızımı aç bırakıyorum, kilo almasın diye, hırsız gelip paramızı çalıyor" ifadelerini kullandı.

SMA hastası Nilay'ın kumbarasını çaldılar

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...