Sivas-Malatya karayolu kapatıldı

/ Kaynak: AA
Sivas-Malatya karayolu kapatıldı

YAŞAM Haberleri  / AA

Sivas-Malatya karayolunun Kangal-Alacahan bölümü, kar yağışı ve tipi nedeniyle tedbir amacıyla ulaşıma kapatıldı.

Alınan bilgiye göre, Sivas-Malatya karayolunun Alacahan mevkisinde kar yağışı ve tipi etkili oluyor. Olumsuz hava koşulları nedeniyle karayolunun Kangal-Alacahan bölümü, tedbir amacıyla ulaşıma kapatıldı.Aynı karayolunun Yağdonduran mevkisinde ise küçük araçların Kangal ilçesine kadar geçişine izin veriliyor. Tır ve otobüslerin ise Yağdonduran istikametine geçişine izin verilmiyor. Büyük araçlar, Ulaş ilçesi girişinde bekletiliyor.
Kızıldağ mevkisinde etkili olan kar yağışı ve tipi nedeniyle tedbiren ulaşıma kapatılan Sivas-Erzincan karayolunda ise çalışmaların sürdüğü öğrenildi.

- Yolda mahsur kalanlar için misafirhane

Ulaş Kaymakamlığı, kış mevsiminde yolda mahsur kalanlar için bir okulda misafirhane oluşturdu.
Kaymakam Yusuf Cankatar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçede kış şartlarının ağır geçmesi nedeniyle öncelikle taşımalı eğitim yapılan köylerde yaşayan öğrenciler ve zaman zaman ulaşıma kapanan Malatya-Sivas karayolunda mahsur kalan vatandaşlar için Cumhuriyet Ortaokulu'nda 32 kişilik misafirhane hazırladıklarını söyledi.
Yağdonduran mevkisinin önceki yıllarda ulaşıma kapanması nedeniyle sürücülerin sıkıntı çektiğini anımsatan Cankatar, misafirhanede kalanlara yemek de verileceğini belirtti.

YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...