Şırnak'ta 58 bin paket kaçak sigara ele geçirildi

/ Kaynak: CHA
Şırnak'ta 58 bin paket kaçak sigara ele geçirildi

YAŞAM Haberleri  / CHA

Şırnak'ta yapılan operasyonda 8 bin 70 paket kaçak sigara ve 191 adet cep telefonu ele geçirdi. Olayla ilgili 7 kişi hakkında adli işlem başlatıldı.

Konuya ilişkin Şırnak Valiliği'nden yapılan yazılı açıklama şu bilgilere yer verildi; "Şırnak İl Jandarma Komutanlığınca yapılan çalışmalar sonucunda, Cizre, Silopi ve İl Merkezine menşei belli olmayan sigara ve cep telefonu getirileceği bilgisine ulaşılmıştır. Adli makamlardan alınan arama kararlarına istinaden, 1 ve 11 Kasım 2013 tarihleri arasında menşei belli olmayan sigara ve cep telefonu getirileceği değerlendirilen şahıslara yönelik operasyon icra edilmiştir. İcra edilen operasyonlarda 58 bin 70 paket sigara ve 191 adet cep telefonu ele geçirilmiştir. Söz konusu olaylarla ilgili Cumhuriyet Savcısının talimatları doğrultusunda 7 şüpheli hakkında adli işlem yapılmıştır."

YAŞAM
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...